Familjet e viktimave të gjenocidit në Srebrenicë: Rezoluta, fitore e së vërtetës dhe e drejtësisë

Fitore e së vërtetës dhe e drejtësisë!

Me këto fjalë, familjet e viktimave të gjenocidit në Bosnje e Hercegovinë, përshëndetën miratimin e rezolutës nga Asambleja Parlamentare e OKB-së për gjenocidin në Srebrenicë.

Rezoluta u miratua me 84 vota për, 19 kundër, ndërsa 68 vende abstenuan.

Go to TOP