Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Erdogan i vendosur të bllokojë Suedinë dhe Finlandën për anëtarësim në NATO

Turqia nuk do të ndryshojë qëndrimin e saj kundër Suedisë dhe Finlandës në samitin e krerëve të NATO-s në Madrid.

Kjo deklaratë është bërë nga presidenti turk Recep Tayyip Erdogan. Turqia ka bllokuar Suedinë dhe Finlandën për t’u bashkuar me aleancën ushtarake perëndimore, me akuzën se strehojnë armiqtë e Ankarasë, duke përfshirë anëtarë të grupit militant kurd të ndaluar.

Dy vendet nordike historikisht neutrale aplikuan për t’u bashkuar me NATO-n muajin e kaluar.

Go to TOP