Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Dea hap “kutinë e Pandorës”, ja çfarë përmbante

Mbrëmjen e sotme Dea ka hapur “kutinë e Pandorës”.

Me hapjen e saj, Deas ju dha mundësia të takonte gjyshen e saj.

Nga ana tjetër, në oborr ishin edhe dy gjyshërit e Armaldos dhe Keisit, njëri prej të cilëve mund të takonte banorët dhe ky person do të zgjidhej nga Dea.

Kjo e fundit vendosi që Keisi të takonte gjyshin e tij duke i hequr mundësinë Armaldos komshien e tij Rozën, të cilës pak ditë më parë i dhuroi 1000 euro nga një lojë e fituar brenda shtëpisë.

Go to TOP