Ambasadori britanik në Kosovë uron Bajramin e Kurbanit: Kjo festë ju sjelltë shëndet e paqe

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, ka ururar besimtarët e besimit islam, me rastin e festës së Bajramit të Kurbanit.

Ai urimin e tij në facebook, e ka bërë në gjuhën shqipe, përcjellë nga ajo angleze dhe serbe.

Abbott ka uruar për shëndet, paqe e prosperitet në familjet e myslimanëve.

“U uroj të gjithë myslimanëve në Kosovë dhe më gjerë në botë, gëzuar Kurban Bajramin. Kjo festë le t’ju sjellë shëndet, paqe dhe prosperitet juve dhe familjeve tuaja”, ka shkruar Abbott në facebook.

Sot mbi 1.8 miliardë myslimanë në gjithë botën e festojnë festën e Bajramit të Kurbanit.

Go to TOP