Zbulohen trupat ruse që vunë mina të ndaluara në Ukrainë

Një raport i ri nga Skemat, njësiti hulumtues i Shërbimit ukrainas të Radios Evropa e Lirë, ka zbuluar emrat dhe identitetet e ushtarëve rusë, përgjegjës për vendosjen e minave kundërnjerëzore në Ukrainë.

Ato janë të ndaluara sipas një marrëveshjeje ndërkombëtare, të cilën Ukraina e ka nënshkruar, por jo edhe Rusia.

Go to TOP