Kosova.info

Studentët që s’i kanë pranuar nga 100 euro kërkojnë sqarim nga ministri Murati

Komentues studentë të shumtë ia kanë mësyrë profilit në Facebook të Ministrit të Financave, Hekuran Murati, për t’i kërkuar shpjegime se pse nuk i kanë pranuar pagesat nga 100 euro si pjesë e Pakos së Përballjes me Inflacionit.

Tri ditë më parë Murati njoftoi se 50,778 studentë do të pranojnë mbështetjen e njëhershme prej 100 euro në kuadër të Pakos për Përballje me Inflacionin.

Por, një valë komentuesish shprehet se këto mjete nuk i kanë pranuar.

Ky është komenti i një studente:

“I nderuar Minister Hekuran Murati, une jam vet studente, dhe jam deshmitare qe keto te holla/shtesa per studente jo vetem mua por edhe me shume se gjysmes se kolegeve te mi qe kan aplikuar nuk na kan dal gjithashtu fenomenin e permendur e gjeni edhe ne komentet e mesiperme te cilet parashtrojne po te njejten ankese, nese Qeveria eshte per studentat, atehere eshte detyre e juaja qe t’a merrni pergjegjesine te na informoni se ku qendron problemi dhe te mos i ikni e te fshiheni nga pyetjet e shumta te studenteve se perse nuk na i keni vene keto te holla ne xhirollogarite tona. Ju lutem na informoni, pasiqe çdo student eshte nevojtar qoft edhe per ndihmen me te vogel qe i jepet, sepse shumica nga ta vijne nga kushte jo te mira e jetese te veshtire, prandaj keto te holla qe nuk jane shume e madhe per nje student jan ndihmese e bollshme!”.

Shih pjesën e komenteve në postimin e Muratit.

escort mersin - izmir escort