Si e ndryshuan trurin e Putinit dekadat në pushtet

Presidenti Vladimir Putin pritet ta zgjasë sundimin e tij prej dekadash në Rusi, në zgjedhjet e 15-17 marsit në vend.

Mandati i ri gjashtëvjeçar do të ishte i pesti i Putinit në pushtet, që do ta mbante atë në Kremlin deri më 2030.

Psikiatër të njohur tregojnë për projektin e Radios Evropa e Lirë, Current Time, se si pushteti i tepërt mund të ndikojë në funksionimin e trurit dhe se çfarë zbulon për mendjen dhe tiparet e figurave autoritare impulsi për kontroll total.

Go to TOP