Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shtetasit të huaj i digjet banesa në Fushë Kosovë, shkak adapteri i telefonit

Një shtetas i huaj ka bërë të ditur se si pasojë e një mbushësi të telefonit, i është djegur banesa e tij në Fushë Kosovë.

Sipas policisë, njësiti përkatës dhe zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe e kanë shuar zjarrin.

“Përveç dëmeve materiale nuk raportohet për lëndime në njerëz”, thuhet në raportin 24 orësh.

Go to TOP