Kosova.info

Shkëndije Mujaj studentja më e ‘re’ në Zvicër, ky është drejtimi që po studion

Shkëndije Mujaj në Zvicër po i përkushtohet studimeve. Ajo duket se po studion në kirurgjinë plastike dhe estetike në Zurich.

Këtë e ka bërë të ditur përmes postimeve në rrjete sociale, në një foto pas provimi.
Ajo mes tjerash është duke bërë praktikë në një nga klinikat.

Në këtë rast, besimi fetar nuk e ka penguar Shkëndijën që të specializohet në industrinë e bukurisë, meqenëse të bukurën e ka pasur pasion që prej shumë kohësh.

escort mersin - izmir escort