Pingpong/janë zhvilluar ndeshjet e javës së dytë të Ligës së Parë (M dhe F) si dhe të Ligës së Dytë (A, B dhe C).

Këtë të diele janë zhvilluar ndeshjet e javës së dytë të Ligës së Parë (M dhe F) si dhe të Ligës së Dytë (A, B dhe C).

Liga e femrave i ka zhvilluar ndeshjet e xhirove (3,4 dhe 5) (në Palestrën e ShMU “8 MARSI”, duke e mbyllur stinorin pranveror.

Në vendin e parë është renditur Kpp Gjilani F me të gjitha ndeshjet e fituara. E dyta është renditur Kpp Peja me 3 fitore e një humbje, e treta është Kpp Fluturat nga Prishtina me 2 fitore e 2 humbje, Kpp Besa Pejë është e parafundit me 1 fitore e 3 humbje, kurse e fundit Kpp Lulet e Dukagjinit pa asnjë fitore.

LIGA E PARË – FEMRAT

Peja F                                Kpp Besa Peje F Kpp Gjilani-F                      e lire Kpp Fluturat                        Kpp Lulet e Dukagjinit F30
  
30
e lire                                  Peja F Kpp Besa Peje F                 Kpp Fluturat Kpp Lulet e Dukagjinit F      Kpp Gjilani-F  
03
03
Peja F                                Kpp Fluturat e lire                                  Kpp Lulet e Dukagjinit F Kpp Gjilani-F                      Kpp Besa Peje F30
  
30
LIGA E PARË – FEMRAT 
KlubiLFH Pikë
1    Kpp Gjilani-F44012:18
2    Peja F43110:37
3    Kpp Fluturat4226:66
4    Kpp Besa Peje F4133:95
5    Kpp Lulet e Dukagjinit F4040:124

Në Gjilan (Gjimnazi “Xhavit Ahmeti”), janë zhvilluar ndeshjet e javës së dytë për Ligën e Parë të meshkujve. Gjysma e ndeshjeve nuk u zhvilluan për shkak se anëtarët e disa klubeve po marrin pjesë në Kampionatin Evropian për të rinj. Kjo javë ishte e begatshme për Kpp Hasan Prishtina, që arriti ta mund KPP Galileon me 3:0, si dhe KPp Dritën me 3:2, duke dalë në krye të renditjes me 8 pikë me të gjitha ndeshjet e fituara. Nga një fitore e kanë shënuar Llapusha ndaj Kpp Galileo

me 3:0, sikur edhe Kpp Drita, po ashtu nga Galileo me 3:0. Ndeshjet e pazhvilluara do të luhen më vonë.

LIGA E PARË – MESHKUJT

39VushtrriaAhmet Hoxha MKNuk u zhvillua
 10KVPP PrizreniSharriNuk u zhvillua
 11Hasan PrishtinaGalileo30
 12LlapushaDrita M03
413SharriVushtrriaNuk u zhvillua
 14Ahmet Hoxha MKKVPP PrizreniNuk u zhvillua
 15Drita MHasan Prishtina23
 16GalileoLlapusha03
LIGA E PARË – MESHKUJT 
Klubi 1    Hasan PrishtinaL    F    H 4    4    0  12:4Pikë 8
2  Drita M                                              4    3    1      11:6              7
3    Llapusha4    2    28:76
4    Ahmet Hoxha MK2    1    15:53
5    KVPP Prizreni2    1    14:43
6  Galileo                                              3    0    3       1:9                3
7    Sharri2    0    21:62
8    Vushtrria1    0    12:31

Liga e Dytë A, ndeshjet e javës së dytë i ka zhvilluar në Palestrën e ShFMU “Zenel Hajdini”, në Bardh të Madh. Nga dy fitore kanë shënuar dy ekipet favorite, Kpp Bashkimi nga Prizreni dhe Kpp Shkolla nga Prishtina, kurse Kpp Kosovari e ka shënuar fitoren e parë ndaj Kpp Kalaja nga Prizreni me 3:1. Një fitore e ka shënuar edhe Kpp Drenasi ndaj Kpp Kalaja me 3:0.

LIGA E DYTË – A

39Kpp BashkimiKpp Skenderaj30
 10Kpp ShkollaKpp Fushë Kosova31
 11Kpp Drenasie lirë  
 12Kpp KosovariKpp Kalaja Prizren31
413Kpp Fushë KosovaKpp Bashkimi03
 14Kpp SkenderajKpp Shkolla13
 15Kpp Kalaja PrizrenKpp Drenasi03
 16e lirëKpp Kosovari  
LIGA EDYTË -A- 
KlubiLFH Pikë
1    Kpp Bashkimi3309:06
2    Kpp Shkolla3309:26
3    Kpp Skenderaj4227:86
4    Kpp Drenasi3218:45
5    Kpp Fushë Kosova4135:115
6    Kpp Kosovari3125:74
7    Kpp Kalaja Prizren4041:124

Ndeshjet e javës së dytë të Ligës së Dytë B janë zhvilluar në Palestrën e Gjimnazit “Xhavit Ahmeti” në Gjilan. TTC Ferizaj ka shënuar dy fitore dhe ka marrë kryesimin e tabelës me 6 pikë sa kanë edhe Kpp Vitia dhe Kpp Ulpiana. Në pozitat 4,5 dhe 6 renditen Kpp Gjilani, Kpp Gjinkalla dhe Kpp Kaçaniku me nga një fitore të shënuar, kurse Kpp Shkolla Ahmet Hoxha ende nuk ka shënuar fitore.

LIGA E DYTË -B

39Kpp TTC FerizajKpp Gjinkalla30
 10Kpp VitiaKpp Gjilani-M31
 11Kpp Ulpianae lirë  
 12Kpp Shpp Ahmet HoxhaKpp Kaçaniku23
413Kpp Gjilani-MKpp TTC Ferizaj13
 14Kpp GjinkallaKpp Vitia03
 15Kpp KaçanikuKpp Ulpiana13
 16e lirëKpp Shpp Ahmet Hoxha  
LIGA E DYTË-B 
Klubi LFH Pikë
1    Kpp TTC Ferizaj 3309:16
2    Kpp Vitia 3309:16
3    Kpp Ulpiana 3309:16
4    Kpp Gjilani-M 4135:95
5    Kpp Gjinkalla 4133:95
6    Kpp Kaçaniku 4134:113
7    Kpp Shpp Ahmet Hoxha 3032:93

Ndeshjet e javës së dytë Liga e Dytë C i ka zhvilluar në ShFMU “8 MARSI”, në Pejë.

Fitore kanë shënuar katër skuadrat që i prijnë renditjes me nga 6 pikë: Kpp Dukagjini, Kpp Shqiponjat e zeza, Kpp Istogu dhe Kpp Maestro, kurse në tri pozitat e fundit pa asnjë fitore renditen: Kpp Fitorja Klinë, Kpp Shqiponjat Peje dhe Kpp Vitomirica.

LIGA E DYTË -C

39Kpp DukagjiniKpp Shqiponjat Peje30
 10Kpp Shqiponjat e zezaKpp Fitorja Klinë30
 11Kpp Maestroe lirë  
 12Kpp IstoguKpp Vitomirica30
413Kpp Fitorja KlinëKpp Dukagjini03
 14Kpp Shqiponjat PejeKpp Shqiponjat e zeza03
 15Kpp VitomiricaKpp Maestro03
 16e lirëKpp Istogu  
LIGA E DYTË -C 
KlubiLFH Pikë
1    Kpp Dukagjini3309:06
2    Kpp Shqiponjat e zeza3309:06
3    Kpp Istogu3309:06
4    Kpp Maestro3309:36
5    Kpp Fitorja Klinë4042:124
6    Kpp Shqiponjat Peje4041:124
7    Kpp Vitomirica4040:124 /Kosova.info/
Go to TOP