Rajoni

Përfundon numërimi, Lista Serbe fiton Parteshin

Lista Serbe do të qeverisë me Komunën e Parteshit.

KQZ-ja ka përfunduar numërimin e votave për Komunën e Parteshit dhe rezultati final e tregon Listën Serbe fituese bindëse të kësaj komune.

Lista Serbe arritur të fitojë 75.20% të votave, me kandidatin Dragan Petkoviç.

Nenad Çvetkoviq ka marr 21.40% të votave dhe Jugoslav Jovanoviç ka fituar 3.40% të votave.

Shfaq më shumë
//oackoubs.com/4/3473483