OEK me kretar të ri, Erëza Vela: Sot u votua për parti politike, jo individ

Ish-drejtori i Doganës, Lulzim Rafuna, sot është zgjedhur kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës. Për këtë pozitë kishte kandiduar edhe afaristja e suksesshme, Erëza Vela, e cila ka reaguar pas humbjes.

Në një postim në Facebook, Vela ka thënë se arma e saj në garën për kryetar të OEK-ut ka qenë “përvoja profesionale, përvoja në biznes, përvoja akademike dhe një plan supervizionar”, por sipas saj, bizneset e OEK nuk i kanë pasur këto kritere që ta vlerësojnë kryetarin.

Vela tha se sot u votuan parti politike, jo individ.

“Ata sot votuan parti politike, jo individ. Koha ka me e deshmu qe Lulzim Rafuna ka qene zgjidhja e gabuar”, ka shkruar ajo.

OEK me kretar të ri, Erëza Vela: Sot u votua për parti politike, jo individ.

Go to TOP