Musljiu tvrdi da joj je zaprećeno obezglavljivanjem!

Ganimete Musljiu zastupnica Demokratske partije Kosova PDK, iznjela je ozbiljne optužbe da su joj kako kaže: “militanti Pokreta Vetëvendosje prijetili raznim prijetnjama, sve do obezglavljivanja (odsjecanja glave), nakon Skupštinske rasprave koju je započela sa predsjedavajućim Gljauk Konjufcom gdje je na dnevnom redu bila sjednica o 100-dana Vlade Kosova.

Ona tvrdi da je slučajeve pretnji prijavila policiji, ističući da “snažno vjeruje u institucije Kosova”.

Čitava reakcija:

Dragi prijatelji, svi ste osvježeni i zadovoljni mojom sigurnošću,
Zahvaljujući vam svima na brizi, au inukućnosti da odgovorite na zahtjev od vosbone, potvrđujem da sam, nakon sjednice parlamenta na kojoj se razriješilo 100 dana vlade i moje rasprave sa predsjednikom SkupštineV, Mil-G-primala mjenje prijetnje, od seksualnih, od ubistva do odrubljivanja glave sjekirom.
Izveštavam policijske slučajeve ispod, ne obavezujući ih da budu na vlasti ili u opoziciji, važno je videti Kosovo i instituciju profesionalizma i bezbednosti.
Već sam primljen u bolnicu i hospitaliziran za 48 sati. Takođe su mi preporučene neke mjere koje ću tačno profilisati.
Dragi prijatelji, posebno vi, moja braćo, koji ste potvrdili posljednjih 5 godina, obećavam i garantujem da neće imati nikoga da mi plati. Nikakva prijetnja neće me spriječiti da zatvori integritet integriteta vas, mene, moje porodice, Demokratske stranke i moje države Kosovo.
Niko i ništa me ne može spriječiti da zastupam vaše povjerenje!
Oni koji šire mržnju i pozivaju nasilje putem drvnih medija suočavaju se s našim agencijama za dokazano pravo i sigurnost.

Go to TOP