Mitrovicë Veriore: Në hollet e Kuvendit është mbajtur seancë informative për regjistrimin e ndërmarrjeve sociale

Autor: Berzat Berzati

Me praninë e rreth njëzet vetë të pranishëm, në sallën e Kuvendit të Komunës së Mitrovicës së Veriore është mbajtur seancë informuese për regjistrimin e ndërmarrjeve sociale, organizuar nga Ministria e Financave, Punë dhe Transfere, transmeton Kosova.info.

Ndryshe, pjesëmarrësit në këtë info sesion ishin nga komunitete të ndryshme e komunës së Mitrovicës së Veriore. Me qëllim të ndërgjegjësimit të qytetarëve për themelimin e ndërmarrjeve sociale.

Përfaqësuesit e Komunës së Mitrovicës premtuan bashkëpunim dhe mbështetje të vazhdueshme të qytetarëve, organizatave dhe bizneseve të vogla, përmes granteve dhe subvencioneve.

Go to TOP