Miratohet në lexim të parë buxheti për vitin 2023

Kuvendi ka miratuar në parim projektligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2023.

Buxheti për vitin e ardhshëm parashihet të jetë me vlerë mbi 3.2 miliardë eurosh.

Nga 65 vota, 64 ishin për dhe një kundër. I vetmi kundër nga LVV ishte deputeti Fatmir Humolli.

Partitë opozitare nuk morën pjesë në votim.

Go to TOP