Miratohen Projektligji i Këshillit për të Drejtat Pronësore të Shtetasve të Huaj

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit ka miratuar raportin me amendamente, me gjashtë vota pro dhe tre kundër.

Këto miratime kishin të bëjnë me shqyrtimin e Projektligjit për Noterinë dhe për Këshillin Prokurorial.

Po ashtu u miratua dhe Projektligji i Këshillit për të Drejtat Pronësore të Shtetasve të Huaj me nëntë vota pro e asnjë kundër.

Votimet u realizuan pas më shumë se gjysmë ore diskutime.

Go to TOP