Ministrja Hajdari mohon të jetë intervistuar nga Prokuroria: Dhashë sqarime

Ministrja Rozeta Hajdari sapo ka dalë nga objekti i Prokurorisë Speciale. Ajo ka thënë para gazetarëve se nuk është intervistuar sot por ka ardhur që të jap sqarime pranë prokurorisë për legjislacionin që është në fuqi për rezervat shtetërore.

“Kjo kërkon qartësi në legjislacionin në fuqi që është Ligji për Rezervën Shtetërore, Ligji për Mbrojtjen e Informacionit të Klasifikuar dhe ligjet tjera, prandaj derisa t’i marrim qartësitë përkatëse, ne do të bëjmë kërkesën dhe të vijmë t’ju japim përgjigjet që kanë nevojë t’i marrin”, u shpreh ajo.

Go to TOP