EKONOMI

Ministria e Financave kërkon pesë praktikantë

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve hap thirrje për angazhimin e pesë praktikantëve.

Thirrja është e hapur nga data 10 deri më 16 gusht 2022.

Për më shumë detaje shihni postimin më poshtë:

Shfaq më shumë
Back to top button
escort mersin - izmir escort