ROZË

Melisën do ta shohim edhe si aktore dhe nuk do ta besoni në filmin e kujt!

Melisa Lleshi është njëra nga konkurrentet që famën që i dha “Për’puthen” e shfrytëzoi për t’ju futur muzikës por e vetmja që po vazhdon tutje me këngë të reja pasi të tjerët duket se tashmë janë dorëzuar.

Por Melisen nuk do ta shohim vetëm si këngëtare por edhe si aktore.

Lajmin e ka zbuluar vet ish-konkurrentja përmes rrjeteve sociale.

Por nuk qëndron vetëm këtu risia por edhe tek fakti se veten si aktore do ta provojë në filmin e Andit.

Po po e patë mirë, Andi Shehu po punon një film dhe sipas Melisës do të godasë shumë.