Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Mehaj njofton për organizimin e një koncerti, të hollat do të shkojnë për fëmijët në Ukrainë

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Armend Mehaj ka thënë se për nder të 110-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë do të organizohet një koncert.

Ky koncert është i organizuar nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe do të fillojë nga ora 19:00 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Mehaj njofton për organizimin e një koncerti, të hollat do të shkojnë për fëmijët në Ukrainë

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Armend Mehaj ka thënë se për nder të 110-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë do të organizohet një koncert.

Ky koncert është i organizuar nga Forcat e Armatosura të Shqipërisë dhe do të fillojë nga ora 19:00 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë.

Pamje të reja nga momentet kur policia po negocionte me Sokol Halilin për …
Mehaj ndër të tjera ka njoftuar se të hollat e fituara do të shkojnë për fëmijët e lënduar në Ukrainë.

“Në këtë event, Bendi ynë muzikor ushtarak do të performojë përkrah mbi 300 artistëve nga Orkestra Simfonike e FA, Kori i FA, Orkestra Frymore e FA (OFFA) dhe bandat ushtarake të vendeve të NATO nga SHBA, Britania e Madhe, Franca, Italia, Greqia, Maqedonia e Veriut, Kroacia dhe Sllovenia”, shkroi ai në Facebook.

Go to TOP