Kosova.info

Delegacioni nga Mbretëria e bashkuar vizitë në Birra Peja

Pamje të reja nga momentet kur policia po negocionte me Sokol Halilin për …
Ata patën rastin të shohin procesin e prodhimit të birrës, duke filluar nga kontrolli i lëndës së parë që kalon në proceset e përpunimit, e deri tek procesi automatik i paketimit me teknologjitë më moderne në rajon. Ky proces i detajuar i prodhimit i la ata të fasionuar me punën që kryhet për t’u arritur deri tek ky produkt kualitativ. Atyre gjithashtu u bë prezantimi i të gjitha produkteve të Birrës Peja, si dhe sukseset e shumta të kësaj fabrike.

Gjatë kësaj vizite u bashkëbisedua për mundësitë e eksportit të këtyre produkteve në Britaninë e Madhe dhe implementimi i projekteve të ndryshme në Kosovë.

Birra Peja është birra më e popullarizuar në Kosovë dhe fabrika e saj është e standardeve më të larta teknologjike

Më të fundit

escort mersin - izmir escort