Mbi 1 mijë e 700 gjoba trafiku në 24 orët e fundit në Kosovë

1 mijë e 791 gjoba trafiku janë shqiptuar në 24 orët e fundit në vendin tonë.

Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 20 aksidente me të lënduar dhe 25 me dëme materiale.

Sipas Statistikave të Përgjithshme të policisë, në 24 orët e fundit janë arrestuar 19 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje.

Go to TOP