Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Kurti takohet me bashkëkryetarin e SPD-së: Kosova vazhdon të jetë pala konstruktive në dialog

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë qëndrimit në Berlin të Gjermanisë është takuar me bashkëkryetarin e partisë gjermane SPD, Lars Klingbeil.

Kurti me Klingbeil bisedoi rreth dinamikës e situatës në rajonin e Ballkanit Perëndimor si dhe mbi procesin e dialogut.

“E bëra të qartë këndëvështrimin tonë se Ballkani i përket Bashkimit Evropian. Aspiratat e Kosovës në BE u konfirmuan me aplikimin tonë të fundit për anëtarësim. Gjithashtu ritheksova angazhimin tonë për dialogun, në të cilin Kosova vazhdon të jetë pala konstruktive”, shkroi Kurti në platformën X.

Go to TOP