Kosova.info

Kur do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale?

Ministria e Financave ka njoftuar se nesër do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe pensionale.

Sipas njoftimit të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës, se me datën 15 nëntor do te bëje ekzekutimin e pagesave të skemave sociale dhe pensioneve.
Qeveria e Kosovës ka vendosur që të ndihmojë pensionistët dhe punëtorët e sektorit publik me mjete shtesë.

escort mersin - izmir escort