Show Biz

Këngëtarja e njohur në pritje të fëmijës së saj të parë

Këngëtarja e njohur shqiptare, Gresa Behluli do të bëhet nënë për herë të parë.

Ajo dhe abshkëshorti i sja janë përfolur prej kohësh se do të bëhen prindër për herë të parë.

Ndërkohë, emisioni “Prive” në një nga kronikat e përjavshme “E vërtetë, e pavërtetë”, e ka cilësuar si të vërtetë lajmin në fjalë.

Gjinia e fëmijës që këngëtarja pritet të sjëll ënë jetë ende nuk dihet pasi ajo ka vendosur që ta ,abjë sekret për publikun.

Edhe në imazhet që vazhdimisht publikon në rrjetet sociale, ajo është treguar mjaft e kujdesshme që të mos tregojë barkun e saj, duke dashur ta mbajë tërësisht për vete këtë pjesë.