Istogu, komuna e fundit e çliruar nga Serbia

Sot është shënuar 20 qershori Dita e Çlirimit të Istogut, zyrtarët e komunës mbajtën seancë solemne, bënë homazhe tek lapidari i dëshmorëve në qendër të qytetit dhe rreth mesditës i mbyllën aktivitetet.

Mirëpo është dikush qe i ka hapur dyert e kullës për të pritur mysafire në këtë ditë të rëndësishme.

Në vizitë krejt personale i shkoi edhe Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, për ta nderuar për kontributin e dhëne gjate luftës.

Pas hyrjes së trupave të KFOR-it aty për vite me radhë ishte i vendosur kontingjenti spanjoll e misionit paqeruajtës.

Go to TOP