Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Investimet kapitale, keqplanifikimi në dikastere, paratë në thesar

Nëntë muaj të këtij viti kaluan pa harxhuar asnjë cent.

Ministria e Bujqësisë e ajo e Administrimit të Pushtetit Lokal nga janari deri në shtator kanë 0% shpenzime në investime kapitale sipas raportit të Thesarit. Për Sejdi Hoxhën profesor ekonomie, kjo lidhet me keq-planifikimin nga këto dikastere.

Mungesën e investimeve, sikur shpenzimin veç 18% të buxhetit nga ekzekutivi e kritikon edhe shoqëria civile.

Për mos harxhimin e mjeteve në 1/3 e vitit, ministri Elbert Krasniqi fajin e hedh te pushtetet lokale, e Faton Peci si ministër i Bujqësisë tha se investimet nga dikasteri që drejton preferohet të ndodhin në tremujorin e fundit të vitit.

Në top 3 të ministrive që shpenzuan më shumë në këtë kategori janë: Ministria e Jashtme me 60%, ajo e Mbrojtjes me 55 dhe e Brendshme me 44%.

Go to TOP