Kosova.info

Inspektohen 53 sallone të masazheve, mbyllen 44 prej tyre gjatë një operacioni të Policisë me inspektorët kompetent

Policia e Kosovës, konkretisht Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore me qëllim të marrjes së masave proaktive dhe verifikimin e informatave në terren ka hartuar një plan operativ në funksion të Inspektimit të Salloneve të Masazheve, plan i cili është realizuar në bashkëpunim dhe mbështetje të Inspektoreve nga MINT, ATK-së dhe Inspektorët e punës.

Me datë 07.12.2022, Plani  Operativ i koduar “Masazh- Dhjetori -2022”, është realizuar në nivel vendi dhe ka përfunduar me sukses të plotë.

Aktivitetet parandaluese dhe rezultatet e këtij operacioni gjeni në vijim të përmbledhura në formë tabelare:

  Lokale të Inspektuara (53) gjithsej,  
Prej tyre 44 lokale   janë mbyllur nga  Inspektorët,  si dhe janë shqiptuar   gjoba   për parregullsitë e evidentuara.
      Persona të LEGJITIMUAR     Meshkuj  29  
  Femra    116
 
Shtetase të AL-së15                             TOTALI : 145  
Shtetase të Tajlandës  09
Shtetase e Rumanisë01
Shtetase të RKS-së        120
Shtetasit/et  e huaja  në mungese të  paraqitjes së lejes së qëndrimit në bashkëpunim me Drejtorinë për  Migrim dhe Huaj do të trajtohen në bazë të ligjit për te huaj .

Më të fundit

escort mersin - izmir escort