Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Gjermania konfirmon dërgimin e 150 ushtarëve në KFOR

Gjermania do të dërgojë edhe 150 trupa shtesë te misioni i NATO-s në Kosovë KFOR-i.

Kështu ka bërë të ditur pas takimit të ministrave të Jashtëm të NATO-s, kryediplomatja gjermane Annalena Baerbock.

“Paqja shpesh varet nga një fije në Ballkanin Perëndimor. Angazhimet e NATO dhe të BE-së shkojnë dorë për dore. Misioni i EUFOR ofron siguri në Bosnjë e Hercegovinë, dhe NATO_KFOR në Kosovë. Gjermania do të kontribuojë deri në 150 trupa shtesë për KFOR-in”, ka deklaruar Baerbock.

Go to TOP