Show Biz

FOTO/ Mihrije Braha në adoloshencë, larg bjondes se sotshme

Mihrije Braha prej vitesh është bjonde, madje një nga bjondet më të njohura në industrinë e muzikës.

Përtej muzikës, Mihrija është edhe prezantue e programit “Odeon” bashkë me të shoqin.

Por, Mihrija nuk ka qenë edhe dikur kjo që e njohim sot, me këtë stil, elegancë dhe sharm.

Ishte e pashme, natyrale, por ndryshe në paraqitjet e saj skenike në vitet 80-të.