Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Fillojnë garat ekipore edhe në ligen e parë dhe të dytë në pingpong për vitin 2023

Këtë fundjavë do të zhvillohen garat e radhës në ligat U15 dhe U19 për të dy gjinitë si dhe do të fillojnë garat ekipore në ligën e parë për meshkuj dhe femra si dhe në ligën e dytë për meshkuj.

të shtunën me 18 mars duke filluar nga ora 10:00 në shkollën “Tefik Çanga” në Ferizaj do të zhvillohen xhirot 3 dhe 4 për ligën U15 M, e nga ora 13:00 xhirot 3 dhe 4 për ligën U15 F dhe U19 M & F, priten shumë ndeshje interesante.

Të dielën do të fillojnë garat ekipore në ligën e parë M & F dhe ligën e dytë M që do të zhvillohen në tri komuna si në vijim:

Garat e ligës së parë për meshkuj do të organizohen me 19/03/20223 nga ora 10:00 në shkollën “Tefik Çanga” në Ferizaj dhe do të zhvillohen sipas sistemit me 3 të fituara (3 individuale, lejohen 3 ose 4 lojtarë për xhiro), nga ora 13:00 do të fillojnë edhe garat ekipore të ligës së dytë për regjionin e Ferizajt.

Garat e ligës së parë për Femra do të organizohen me 19/03/20223 nga ora 10:00 në shkollën Dardania në Pejë dhe do të zhvillohen sipas sistemit me 3 të fituara (3 individuale, lejohen 3 ose 4 lojtarë për xhiro), nga ora 13:00 do të fillojnë edhe garat ekipore të ligës së dytë për regjionin e Pejës.

Garat e ligës së dytë për regjionin e Prishtinës do të organizohen me 19/03/2023 nga ora 10:00 në sallën e pingpongut në pallatin e rinisë dhe sportit, garat do të zhvillohen sipas sistemit me 3 të fituara (3 individuale, lejohen 3 ose 4 lojtarë për xhiro. /Kosova.info/

Go to TOP