Show Biz

Epoka Lidershipit në Shqipëri!

Invictus World Domination është kryefjala më e re.

Unë jam Gerta Matohiti një nënë e re, një bashkëshorte që tashmë pjesë e kësaj kompanie ku qëllimi kryesore është zhvillimi personal dhe mundësia edhe oportuniteti të keni biznesin tuaj online duke punuar kudo dhe kur do.

Dua të motivoj çdo vajzë që do të jetë e pavarur ekonomikisht, çdo nënë të re si unë që dhe pse prindërimi është punë me kohë të plotë i jepet një mundësi të punoj dhe nga shtëpia duke rritur veten, por dhe duke siguruar të ardhura për familjen, dua të motivoj të gjithë djemtë që duan ta lënë vendin e tyre për një të ardhme më të mirë dhe mbase pa faj, por mos e bëni zhvilloni veten dhe potencialin tuaj me ne.

Invictus World Domination ju jep këtë mundësi me Co-Founder Lorenzo Frisina dhe Co-Founder Julian Osma dhe mbrapa tyre liderë të mëdhenj ju mundëson një oportunitet biznesi dhe një zhvillim personal ku ju s’do doni të emigroni më, s’do doni të rrini në shtëpi duke bërë thjesht atë detyrën që ju kanë mësuar të bëni, punët, gatimi etj.

Ne jemi më shumë se kaq.

Femrat janë ato që japin jetë, le t’i japin jetë dhe një mundësi më të mirë jetese vetes suaj, por jo vetëm.

Me hapjen e madhe në Shqipëri, ne i japim jetë dhe atyre fëmijëve në nevojë, duke sjell “Fondacion Jeunesse Kids” në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Malin e Zi.

Ne jemi e ardhmja, bëhu pjesë dhe ti.

Misioni ynë është të krijojmë liderë të së ardhmes jo shefa, liderë që prodhojnë liderë dhe me frymë bashkëpunuese dhe pozitive e di dhe jam më se e sigurt që do ja dalim, sepse çdo shqiptarë bashkë bënë më shumë se kaq.

Siç tha dhe i madhi dhe heroi ynë Skënderbeu “Bashkimi bënë fuqinë”, thuprat i keni tashmë që është kjo kompani.

Presim të bashkohemi të gjithë bashkë për një qëllim.

Unë dhe liderët tanë do jemi aty me ju duke ju motivuar dhe mbështetur.