Kosova.info

Ka hyrë në shtëpi si Victoria, Edoni: Nuk jam paragjykuar

Aktori Edon Shileku që në shtëpinë e Big Brother VIP Kosova ka vendosur të prezantohet edhe si Victoria Owns është shprehur i befasuar për të mirë nga banorët e tjerë dhe qëndrimet e tyre karshi tij.

“Po knaqna shumë, po më pëlqen energjia brenda në shpi. Po më pëlqen qasja e tyre, muhabetet që po i bëjnë. Janë shumë të hapur, nuk kanë paragjykime”, ka thënë ai.

“Kam prit që do të paragjykohem pak, për shkak se kam hyrë si Victoria në shpi edhe kam thënë që gjithqysh dikush do të thotë diçka, por kurrkush kurrgjë të keqe s’ka thënë, kështu që po më shokon për të mirë ky fakt”, ka shtuar Edoni.

escort mersin - izmir escort