Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Këto janë shenjat më xheloze të horoskopit

Demi

Demit i pëlqen të kënaqet me pjesët më të bukura të jetës: qirinj të shtrenjtë, darka të bukura, etj. Por jo çdo Dem është në gjendje të përballojë një jetë luksoze. “Nëse keni më shumë vlerë materiale se një Dem, ata mund të bëhen tepër kokëfortë dhe pesimistë, madje mund t’ju bëjnë të ndiheni keq për një mënyrë jetese kaq ekstravagante”, thotë Marquardt. Fatmirësisht, ndjenja është përgjithësisht e përkohshme dhe do të kalojë. Ata shpesh xhelozojnë për të tjerët.

Luani

Luani ka një energji konkurruese argëtuese, por nëse ndihet sikur po i kaloni më shumë, ata do të jenë të gatshëm të provojnë vlerën e tyre. Kjo është arsyeja pse Luani merr stereotipin e të qenit tepër dramatik – rrjedh nga xhelozia. “Luanët mund të jenë njerëz shumë të qetë dhe të këndshëm kur egoja e tyre nuk kërcënohet, por kur dikush nuk është i impresionuar nga ajo që Luani ka për të ofruar, ata e bëjnë misionin e tyre të teprojnë me gjithçka derisa të vini re fuqinë e tyre të yjeve”, thotë Marquardt.

Gaforrja

Gaforrja është një shenjë kryesore e ujit, që do të thotë se mund të jetë mjaft i fortë me ndjenjat e tij. Nëse një Gaforre është xheloze, do ta dini. Ndërsa kjo shenjë gëzon të qenit i kujdesshem për njerëzit e tjerë, “kur zgjidhni të kërkoni këshilla ose kujdes nga dikush tjetër, Gaforrja e sheh këtë si një shenjë refuzimi”, thotë Marquardt. Ata do ta përdorin atë si një mundësi për të sulmuar personin tjetër të cilit i besoni.

Go to TOP