Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Bolsonaro pod istragom suda zbog osporavanja izbornog procesa u Brazilu

Istraga treba da utvrdi da li je predsjednik počinio krivična djela zloupotrebe moći u svojim napadima na izborni sistem i legitimitet predstojećih izbora 2022. godine. Sud u Brazilu sprovešće istragu protiv desničarskog brazilskog predsjednika Žaira Bolsonara zbog njegovih kritika procesa elektronskog glasanja koje postoji od 1996. godine.

Bolsonaro će biti ispitan i zbog širenja lažnih vijesti o izborima tokom prenosa uživo na Fejsbuku prošlog četvrtka, kada je više od dva sata govorio da je uvjeren da je bilo prevara tokom posljednjih i pretposljednjih predsjedničkih izbora.

Istraga treba da utvrdi da li je predsjednik počinio krivična djela zloupotrebe moći u svojim napadima na izborni sistem i legitimitet predstojećih izbora 2022. godine.

Bolsonaro je ranije govorio da izbori neće biti održani ako ne bude dozvoljeno glasanje putem listića.

U nedjelju su hiljade Bolsonarovih pristalica protestovale u Rio de Žaneiru, Sao Paolu i Braziliji, zahtijevajući da se na izborima koriste štampani glasački listići.

Go to TOP