Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

5,561 raste aktive me coronavirus në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë bën të ditur se në Kosovë janë 5,561 raste aktive me coronavirus.

Ministria njofton se në 24 orët e kaluara janë shëruar 952 persona, ndërsa nga fillimi i pandemisë nga coronavirusi kanë vdekur 3,178.

MSH njofton se nga fillimi i pandemisë në total janë administruar 1,835 031 doza të vaksinës.

Ministria e Shëndetësisë thekson se vaksinimi mbetet mënyra më e thjeshtë, më e lehtë dhe më efikase për t’u mbrojtur nga coronavirusi.

Në apelin drejtuar qytetarëve të Republikës së Kosovës MSH-ja ka prezantuar edhe qendrat e vaksinimit.

Në njoftimin e ministrisë po ashtu rekomandohen dozat që duhet të marrin secili qytetar varësisht nga mosha.

Go to TOP