Arsyeja pse Rihanna mungoi në Met Gala 2024

Rihanna mungoi në Met Gala 2024.

Pavarësisht se kishte konfirmuar se do të merrte pjesë në ngjarje, këngëtarja 36-vjeçare nuk ishte prezente.

Fatkeqësisht, ka të bëjë me shëndetin e saj dhe artistes iu desh të qëndronte në shtëpi.

Një burim tha për People se Rihanna është e sëmurë me grip.

Go to TOP