Zhduket një shtetas i Shqipërisë në Ferizaj

Policia e Kosovës ka njoftuar për zhdukjen e një shtetasi të Shqipërisë në Ferizaj.

Sipas policisë, ai ka dal nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tij.

“Fsh. Prelez i Jerlive, Ferizaj 03.05.2024. Me datë 06.05.2024 ankuesi K/Shqiptar ka raportuar se, vëllai i tij K/Shqiptar me datën e cekur ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij. Rasti duke u hetuar”, thuhet në njoftim.

Go to TOP