Kuriozitet

Vizitoi 51 pijetore për 8 orë, për të thyer rekord botëror

Një burrë britanik mund të ketë vendosur një rekord të ri Guinness, kur ai vizitoi 51 bare për tetë orë.

Matt Ellis nga Anglia, tha se zyrtarët e Guinness i thanë atij se aktualisht nuk ka asnjë rekord botëror për shumicën e bareve të vizituara në 12 orë nga një individ, kështu që agjencia e mbajtjes së rekordeve vendosi si synim për të krijuar rekordin në 50.

Ellis tha se atij i kërkohej të kishte dëshmitarë me vete në çdo ndalesë dhe të konsumonte të paktën 2 gota pije në çdo ndërmarrje.

Tifozi i pijetoreve tha se ai vizitoi gjithsej 51 biznese në 8 orë, 52 minuta dhe 37 sekonda.

Provat e vizitave të Ellis janë dorëzuar në Rekordet Botërore Guinness për certifikim zyrtar.

Shfaq më shumë
//usounoul.com/4/3473483