VIDEO/ “Kam tentu me vra vetën, kam flirtuar me mamanë e një shoku”, Luizi befason banorët me sekretin e tij

“Vëllai i madh”, ka caktuar një lojë për banorët të cilën kanë treguar disa nga sekretet e tyre por në formë anonimi.

Një sekret që befasoi të gjithë ishte se dikush nga banorët kishte tentuar të bëj vetëvrasje.

Pas përfundimit të lojës, ishte Luizi ai që tregoi se ai sekret ishte i tij.

“Kam tentu me vra vetën, kam flirtuar me mamanë e një shoku, jam dashuruar në Big Brother dhe m’ka pagu udhëtimin për Zvicër”, tha Luizi duke iu treguar banorëve për sekretet e tij.

Go to TOP