Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Rikthehet vendimi për çmimet tavan të derivateve, shkak dyshimet për manipulime

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë sërish ka vendosur ta caktojë çmimin tavan për shitjen e derivateve. Kjo ka ardhur nga inspektimet që kanë ndodhur nga Inspektorati i Tregut, që ka evidentuar mospërputhje të çmimit të vendosur me lëvizjet në tregjet e huaja.

MINT përmes një vendimi ka vendosur rregullimin e çmimeve dhe ka caktuar masa tjera mbrojtëse për produktet e naftës.

Sipas vendimit, shitësit me shumicë mund të fitojnë 2 cent për litër, ndërsa ata me pakicë 12 cent.

“Marzha Tregtare maksimale e lejuar e shitjes me shumicë është dy eurocent për litër. Çmimi maksimal i lejuar i shitjes me pakicë është dymbëdhjetë eurocent për litër”, thuhet në vendim.

Go to TOP