Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Vedati: Nëse e fitoj “Big brother”, do dërgoj banorët në Turqi për pushime

Gjatë ditës së djeshme ka pasur diskutime të shumta nga banorët dhe ish-banorët e “Big Brother VIP Kosova”, të cilët u bënë pjesë e shtëpisë për një ditë.

Në bisedë e sipër se çfarë do të bënin nëse do të fitonin çmimin e madh, Vedati i ka bërë një premtim banorëve.

Ai ka thënë se nëse triumfon në finale, banorët do t’i dërgoj për pushime pesë ditore në Turqi.

Sigurisht që oferta e tij u prit mjaft mirë nga banorët të cilët të entuziazmuar u shprehën se mund të qëndrojnë më shumë ditë.

 Kujtojmë se finalja e madhe është ditën e premte, 17 mars.

Në garë për çmimin e madh janë: Stresi, Juliana, Mbresa, Vedati dhe Artani.

Go to TOP