Vazhdojnë protestat në Veri

Edhe të martën po vazhdojnë protestat e nisura që nga 29 maji në tri komunat në veri të Kosovës – Zvecan, Leposaviq dhe Zubin Potok. 

Mëngjesin e së martës është raportuar për një numër më të vogël të protestuesve të pranishëm. 

Në mesin e protestuesve janë kryesisht punëtorët e institucioneve komunale në sistemin paralel serb.

Go to TOP