Tag: Edi Rama

Shqipëria do ta hap njëanshëm tregun, Qeverinë Kurti mund ta rrëzojë vetëm një protestë e Albinit dhe përfshirja në jetën politike në Kosovë – deklaratat e kryeministrit Edi Rama në Prishtinë
Një ditë më parë në Prishtinë, u mbajt mbledhja e dy Qeverive, e Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë. Pas mbledhjes së dy qeverive, ku u nënshkruan 19 marrëveshje, kryeministri i vendit...
Keep Reading
Go to TOP