Shqipëria bëhet gati për vizitën e Zelenskyt para Samitit për Ukrainën

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky, dhe liderë të shteteve të Evropës Juglindore do ta kenë për destinacion Shqipërinë më 28 shkurt.

Ata i grumbullon në Kongresin e Pallateve në Tiranë, Samiti për Ukrainën, ku do të flitet për çështje të sigurisë dhe për mbështetjen për Ukrainën.

Go to TOP