Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Spanja dërgon sistemin e parë raketor Hawk në Ukrainë

Spanja ka dërguar sistemin e saj të parë raketor të mbrojtjes ajrore Hawk në Ukrainë.

Sistemi Raytheon i ndërtuar nga Amerika mund të përdoret kundër avionëve dhe raketave, të cilat janë përdorur nga Rusia për të sulmuar Ukrainën, duke përfshirë termocentralet dhe shtëpitë.

Spanja ka premtuar të furnizojë gjashtë njësi në Ukrainë.

Go to TOP