Sibel Halimi emërohet drejtoreshë e Drejtorisë së Kulturës në Prishtinë

Sibel Halimi është emëruar drejtoreshë e re e Drejtorisë së Kulturës në Prishtinë.

Kreu i Komunës, Përparim Rama, tha se përvoja dhe përkushtimi i saj do të nxjerrin në pah potencialin e madh dhe pasurinë e shpirtit artistik të Prishtinës.

“Me shumë kënaqësi e përgjegjësi Sibeli, e ka marrë detyrën e re për ta vazhduar misionin tonë për një kryeqytet me jetë të pasur kulturore e artistike”, ka shkruar ai në ‘Facebook’. /Kosova.info/

Go to TOP