Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shërbimi i burgjeve izraelite thotë se 30 palestinezë u liruan të martën

Gjithsej 30 palestinezë u liruan të martën nga burgjet izraelite në Damon, Megiddo dhe Ofer, tha shërbimi i burgjeve izraelite.

Një autobus që besohet se bartte disa nga palestinezët e liruar është larguar nga burgu Ofer dhe tani ndodhet në Bregun Perëndimor.

Autobusi u pa duke dalë nga burgu në pamjet e drejtpërdrejta të transmetuara në TV Palestine dhe AFPTV.

Hamasi liroi 12 pengje – 10 izraelitë dhe dy shtetas tajlandezë – të martën, sipas qeverisë izraelite.

Disa nga 10 pengjet izraelite të liruar të martën kanë shtetësi të dyfishtë.

Sipas kushteve të marrëveshjes së ndërlikuar Izrael-Hamas, Izraeli duhet të lirojë tre palestinezë për çdo peng izraelit të liruar.

Go to TOP