Driver Booster - Download Free for Windows 11, 10, 8, 7

Driver Booster: Free updater for Windows 11/10. Renew drivers for graphics, USB, audio, screen, network, printer, and mouse efficiently.!
Get it now for FREE !

Driver Booster Driver Booster Download

Shefqet Shehu, kryetari i ri i degës së LDK-së në Gjakovë

Kryetari i degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Gjakovë sot është zgjedhur Shefqet Shehu.

Në njoftimin e LDK-së, dega në Gjakovë thuhet se Shehu u zgjodh kryetar me 92 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim.

“Gjithashtu, u votua edhe për kryesinë e degës dhe delegatët për Kuvendin Qendror të LDK-së. Punimet në këtë kuvend i monitoroi nënkryetari i LDK-së, njëherësh kryetar i Komunës së Pejës, Gazmend Muhaxheri”, thuhet në njoftim. /Kosova.info/

Go to TOP