Rita tregon më shumë së duhet në paraqitjen e fundit

Rita Ora është shfaqur pa jelek në një bluzë ku ka treguar më shumë së duhet gjatë një dalje në Sydney pas ushtrimeve të saj në palestër

Rita Ora ka treguar paksa nga thithkat e saj pas ushtirimeve që ka bërë, ku kishte të veshur një bluzë të bardh.

Popylli kosovar (32) kishte veshur pantollona të ngushtë për joga dhe një bluzë të bardhë derisa thithkat e saj dukeshin mbi të.

Ajo është mbuluar me një xhamper por ka pasur edhe një shallë të bardhë, pasi që në Australi tani është periudha e stinës së dimrit.

Go to TOP